Rólunk

SBR Racing

Alapításunk óta küldetésünknek tekintjük, hogy a szimulátor rajongókat elkápráztassuk. Megtaláltuk megbízható partnerünket és az eszközt, ami hozzájárul céljaink teljesítéséhez.

Kik vagyunk mi?

Alapításunk óta küldetésünknek tekintjük, hogy a szimulátor rajongókat elkápráztassuk. Amikor 2012-ben a szimulátoraink Cseh gyártóvállalatával tárgyaltunk, rövid idő után egyértelművé vált számunkra, hogy megtaláltuk azt a szimulátort, ami a rajongóknak és nekünk kell! Megtaláltuk megbízható partnerünket és az eszközt, ami hozzájárul céljaink teljesítéséhez. A mozgó versenyautó szimulátor a szimulátorok Jolly Jokere. Elvarázsol bennünket a Forma 1 és a Rally világába, ezáltal egy örök, felejthetetlen élményben lehet részünk. Belebújhatunk Max Verstappen, Lewis Hamilton vagy akár Sébastian Loeb bőrébe és átélhetjük azt az izgalmat, sebességet és fizikai hatást, amit a profi pilóták a futamokon és a versenypályákon tapasztalnak. A valósághű érzetről, az ülés térbeli elmozgatása gondoskodik. Tökéletesen reprezentálja a versenyautók viselkedését és a testet érő fizikai erőhatásokat. Szimulátoraink népszerűsége és sikere töretlen. Számos rendezvényen, valamint kiállításon megfordulunk, ahol hallva a pozitív visszajelzéseket és látva az élményt a felhasználók arcán, mindig elégedettséggel távozunk. Referenciáink sem bizonyíthatnák jobban, hisz kiemelt partnerünk a Hungaroring és olyan vállalatokkal kerültünk partneri kapcsolatba, mint a Porsche Hungária, WTCC, Lexus vagy a Mercedes-Benz. A mozgó versenyautó szimulátoraink különösen kedveltek: Rendezvényeken, céges rendezvényeken és kiállításokon. Óriási versenyek és szurkolótáborok alakulnak ki a futamok alatt, ami nagyban hozzájárul a fergeteges hangulat fokozásához.

A profi autóversenyző pilótaképzés mellett nagy hangsúlyt fektetünk a szórakozásra is, hisz mi magunk is szeretünk mókázni. A mozgó versenyautózás mellett beléptünk a virtuális valóság rejtelmes világába is. Az eszköz, amit virtuális kalandozásra használunk nem más, mint a VR szemüvegek Rolls Royce-a, a HTC Vive! A HTC Vive segítségével felfedező útra indulhatunk egy számunkra ismeretlen, izgalmas világban. Az élmény fenomenális lesz! Csapatépítőkön, céges rendezvényeken valóságos rajongó tábort épít magának a VR szemüveg.

Kérjen ingyenes ajánlatot

Az Ön személyes kapcsolattartója

Turcsik János