Mozgó autós versenyszimulátor

A mozgó versenyautó szimulátoraink egyedülálló gépek Magyarországon, melyek teljes egészében lemodellezik a száguldás élményét.

Mozgó versenyautó szimulátorainkkal ma már nem csak profi versenypilóták edzhetnek, hanem a hétköznapi autósport rajongók és a sebesség szerelmesei számára is elérhető.

Szimulációs játékprogramjaink 100%-ban hitelesen adják vissza az autósport élményét. Játékaink között szerepel a legendás Dirt3, Dirt 4, Dirt Rally, F1 2010, rFactor, rFactor 2 és az Assetto Corsa. A széles körű program választéknak köszönhetően a pilóta próbára teheti magát Forma 1-ben, rally-ban vagy akár túraautózásban is.

Felejthetetlen élmény
Az önfeledt szórakozásról és a lenyűgöző élményről a mozgó versenyautó szimulátoraink gondoskodnak. Egy szimulátor, mely által valóságos versenyautó pilótákká válhatunk és megtapasztalhatjuk milyen érzés az, amikor a motor bőg és 250 km/h-val repesztünk. A valósághű kivitelezésnek köszönhetően, a saját bőrünkön tapasztalhatjuk, hogyan viselkedik az autó ekkora sebességnél. A szimulátor realisztikájának hangsúlya a térbeli mozgáson van. A szimulátor teljes egészében lemodellezi és érzékelteti velünk az autó mozgását és a sebesség fizikai hatását. Tökéletesen átélhető az út-autó viszony és a testre ható fizikai impulzusok.

Két játékmód áll rendelkezésedre:

A Forma 1 szerelmese vagy? Bújj bele Hamilton bőrébe, állj rajt pozícióhoz és kezdd el melegíteni a gumikat!

„Kilinccsel előre” típus vagy? A rally versenyek Téged várnak! Ne hagyd, hogy a murva kifogjon rajtad!

Ülj be a versenyülésbe, csatold be magad, válaszd ki milyen játéktípusban szeretnél játszani! Állítsd be kedvenc versenyautód és pályád, aztán kövér gáz és add át magad a lóerőknek!

Facebook: