Mozgó autós verseny szimulátor

//Mozgó autós verseny szimulátor
Mozgó autós verseny szimulátor 2018-02-16T16:50:44+00:00
Mozgó autós verseny szimulátor

A mozgó versenyautó szimulátoraink egyedülálló gépek Magyarországon, melyek teljes egészében lemodellezik a száguldás élményét. 

Mozgó versenyautó szimulátorainkkal ma már nem csak a profi versenypilóták edzhetnek, hanem a hétköznapi autósport rajongók és a sebesség szerelmesei számára is elérhető.

Szimulációs játékprogramjaink meggyőződésünk szerint 100%-ban hitelesen adják át az autósport élményét.
Játékaink között szerepel a legendás Dirt3, Dirt 4, Dirt Rally, F1 2010, rFactor, rFactor 2 vagy akár az Assetto Corsa. Széles körű programoknak köszönhetően a pilóta próbára teheti magát Forma 1-ben, rally-ban vagy akár túraautózásban is.

Szimulátoraink bérlése mellett már vásárolható az SBR Voucher, ami 20, 40, illetve 60 perces játékidőt foglal magába. A szürke hétköznapokból kiszakadva, fantasztikus szórakozási lehetőséget biztosít. A családtagok gyakran ajándékozzák névnapra, születésnapra és egyéb ünnepi alkalmakra szeretteiknek, de meglepetésként kikapcsolódásra és mókázásra is kiváló ajándék. A visszajelzések és tapasztalatok alapján, mozgó versenyautó szimulátoraink maradandó élmény nyújtanak az ajándékozottaknak!

A felejthetetlen élmény

Az önfeledt szórakozásról és a lenyűgöző, maradandó élményekről a mozgó versenyautó szimulátor gépeink gondoskodnak. Egy szimulátor, ami által valóságos versenyautó pilótákká válhatunk és megtapasztalhatjuk milyen érzés az, amikor a motor bőg és 250 km/h-val repesztünk. A valósághű kivitelezésnek köszönhetően, a saját bőrünkön tapasztalhatjuk, hogyan viselkedik az autó ekkora sebességeknél. A szimulátor realisztikájának hangsúlya a térbeli mozgáson van. A szimulátor teljes egészében lemodellezi és érzékelteti velünk az autó mozgását és a sebesség fizikai hatását. Tökéletesen átélhető az út-autó viszonya és a testre ható fizikai impulzusok. Két játékmód áll rendelkezésedre:

A Forma 1 szerelmese vagy? Bújj bele Hamilton bőrébe, állj rajt pozícióhoz és kezdd el melegíteni a gumikat!

„Kilinccsel előre” típus vagy? A Rally versenyek Téged várnak! A murva alig várja, hogy kifogjon rajtad!

Ülj be a versenyülésbe, csatold be magad, válaszd ki milyen játéktípusban szeretnél játszani, kedvenc versenyautód és pályád, aztán kövér gáz és add át magad a lóerőknek!

Tökéletes élmény céges rendezvényre is

Szimulátoraink céges rendezvények, összejövetelek elmaradhatatlan kellékei, legyen az karácsonyi- vagy év végi rendezvény, csapatépítő, céges vacsora vagy egy felejthetetlen buli. Egyedülálló céges programként is kiváló ötlet, de egy rendezvény kiegészítő programjaként is megállja helyét.

Szimulátor paraméterek

  • hosszúság: 160 cm

  • szélesség: 140 cm

  • magasság: 180 cm, játék közben 255 cm

  • súly: kb. 350 kg

Helyigény

  • alap: 3 x 3 m, sátorral min. 4 x 4 m

  • magasság: min. 260 cm

  • Áramfelvétel: 220 V, 16A (egy fázison)

  • Áramfelvételi pont maximális távolsága a géptől 15-20 m.

Árajánlat kérése bérlésre