HTC Vive VR szett

HTC Vive VR szett 2018-01-29T16:11:25+00:00
HTC Vive – Kapu a virtuális valóság világába

HTC és a Valve virtuális valóság alapú megoldása, a HTC Vive, egy szempillantás alatt “más világba” helyezi a felhasználót.

Teljes körű, 360 fokos megoldást (Full Room Scale 360 Degree Solution) kínál, követő kontrollerrel kiegészítve, így használat közben felállhatunk, sétálhatunk,
felfedezhetjük a virtuális teret, minden szögből megvizsgálhatjuk a tárgyakat és valódi kapcsolatot létesíthetünk a virtuális környezettel.
A virtuális világ fejlesztése jelenleg főleg a játék- és a szórakoztató ipar területére vonzza a fejlesztőket és a vásárlókat egyaránt, azonban a lehetőségek száma végtelen ebben a dimenzióban.
Az új technológia megváltoztatja a bevett gondolkodásmódot, a kommunikációt, az oktatást.
Az orvostudomány területén áttörést, az iparban és a kereskedelemben pedig elemi változást várnak a szakértők, így biztos, hogy jelentős hatással lesz a mindennapokra.
A VIVE technológia egyedisége abban áll, hogy itt „room-scale”, tehát szoba méretű, valós arányokkal találkozhat a felhasználó. A kézben tartott kontrollerek segítségével a környezet reagál a mozgásra, interaktívak a virtuális terek és tárgyak.
Ez tehát nem csak egy szemlélődő, hanem egy valóban interaktív virtuális megoldás!

Árajánlat kérése